Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση της Χαράς Καφαντάρη με τον Εμπορικό Σύλλογο Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2023



Συνάντηση με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου, που εκπροσωπεί την πλειοψηφία των 3000 εμπόρων του Ιλίου, πραγματοποίησε η Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής Δυτικής Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αναπλ. Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος του Ιλίου, που δεν διαφέρουν σημαντικά από την κατάσταση που επικρατεί στη Δ. Αθήνα.

Κοινή διαπίστωση αποτελεί η πτώση εμπορικής κίνησης, που οφείλεται και στο ανεπαρκές διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών. Οι έμποροι αντιμετωπίζουν το οξύ πρόβλημα των αυξημένων τιμών ενέργειας, την πολιτική των τραπεζών σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις αυξημένες τιμές προμηθειών στις συναλλαγές.

Εκφράσθηκε επίσης το σοβαρό πρόβλημα σχετικά με την υποχρέωση καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση μουσικών έργων στους αρμόδιους φορείς που ασκούν συλλογική διαχείριση στη χώρα μας.


 Για το εν λόγω θέμα έχει σταλεί επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο στον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) με κοινοποίηση στο γρ. Πρωθυπουργού, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η Χαρά Καφαντάρη αφού συνεχάρη τον Εμπορικό Σύλλογο και για την κοινωνική του προσφορά με σειρά εκδηλώσεων στο Ίλιον, ανέπτυξε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εκφράζοντας τη συμπαράστασή μας στις προσπάθειές τους για επίλυση των προβλημάτων τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεσμεύεται, όπως εξήγγειλε ο Πρόεδρός μας Α. Τσίπρας για:

· Aφορολόγητο 10.000 ευρώ

· Κατάργηση τέλους επιτηδεύματος

· Ακατάσχετο επαγγελματικός λογαριασμός

· Νέο πτωχευτικό κώδικα, ολιστικό πλαίσιο διαχείρισης ιδιωτικού χρέους

· Ρύθμιση χρεών

· Ενίσχυση ρευστότητας μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων με ανακατεύθυνση μέρους των δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης προς την Αναπτυξιακή Τράπεζα.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ στα προβλήματα των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων …

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας