Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Ίλιον

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2023

 

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Ίλιον.

Λαϊκή Συσπείρωση Απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους χιλιάδες κατοίκους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Ιλίου και στην περιφέρεια Αττικής. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα όσες και όσους έδωσαν τη μάχη στο πλάι μας συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στο θετικό αποτέλεσμα που καταγράφουμε.

Ως «Λαϊκή Συσπείρωση» δώσαμε μια μεγάλη μάχη αναδεικνύοντας όλα τα ζωτικά προβλήματα του λαού της πόλης μας, τις αιτίες που τα προκαλούν αλλά και την ανάγκη σύγκρουσης με την πολιτική που θυσιάζει τις ανάγκες του για τα κέρδη των λίγων.

Τα αποτελέσματα των εκλογών επιβεβαιώνουν τις θετικές διεργασίες που κυοφορούνται στα εργατικά – λαϊκά στρώματα, 3 μόλις μήνες μετά από τις βουλευτικές εκλογές, παρότι ο πολιτικός συσχετισμός εξακολουθεί ακόμα να είναι αρνητικός.

Μπορούμε να πούμε ότι σταθεροποιείται και ενισχύεται και στην πόλη μας, αργά αλλά σταθερά, ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, του ταξικού της χαρακτήρα υπέρ των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Συντελείται ορισμένος απεγκλωβισμός εργατικών - λαϊκών δυνάμεων από τα αστικά κόμματα, ανεβαίνει το κύρος και η εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, μεγαλώνει η μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αυτή η τάση εκφράστηκε και στο Ίλιον όπου το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σημείωσε σημαντική άνοδο σε ψήφους και ποσοστό, φτάνοντας στο 13,5% από 9,46% που είχε το 2019, κατακτώντας την 3η θέση.

Ακόμη μεγαλύτερη είναι η άνοδος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε ψήφους και ποσοστό στις κάλπες για την Περιφέρεια στο δήμο μας που έφτασε στο 17,7% από 10,5% το 2019. Κατακτώντας συνολικά τη 2η θέση στον Δυτικό Τομέα με ποσοστό 18,8%.

Οι χιλιάδες που στήριξαν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην πόλη μας, αντιλήφθηκαν πως οι θέσεις και η δράση της αποτελούν τη μόνη αξιόπιστη και μαχητική λύση προς όφελος των αναγκών του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της δημοτικής αρχής Ζενέτου. 

Αλλά και απέναντι σε οποιαδήποτε άλλη εκδοχή της που κινείται στην ίδια γραμμή όπως ο συνδυασμός της κας Αλεβίζου-Κουκουβίνου που μέχρι πρόσφατα συνδιοικούσε με τον κ. Ζενέτο εφαρμόζοντας κατά γράμμα την πολιτική της δημοτικής αρχής.
Όσοι και όσες επέλεξαν να στηρίξουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση», δεν το έκαναν για να «καταθέσουμε» την ψήφο μας στη μια ή την άλλη εναλλακτική διαχείριση μιας βάρβαρης πολιτικής. Γι’ αυτό και στον 2ο γύρο καλούμε το λαό του Ιλίου να στείλει μήνυμα καταδίκης με λευκό ή άκυρο.

Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας. Ώστε να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα, τη μαζικότητα του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού για να αποτρέψουμε χειρότερα μέτρα από την κυβέρνηση της ΝΔ και από τη συναίνεση που της παρέχουν τα άλλα αστικά κόμματα, αλλά και από την αντιλαϊκή διοίκηση στο δήμο και την Περιφέρεια. Για να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, να διεκδικούμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Σε αυτή την υπόθεση θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις! Συνεχίζουμε!!!

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας