Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας στον Δήμο Ιλίου – Ο εκπρόσωπος του e-ΕΦΚΑ στο Δημαρχείο Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της συνεχούς προσήλωσης και της δέσμευσης της τοπικής διοίκησης στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας των πολιτών, συναντήθηκε η Δήμαρχος Ιλίου, κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου με τον εκπρόσωπο τύπου του e-ΕΦΚΑ, κ. Ηλία Τσούνη.


Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις προκλήσεις της κοινωνικής ασφάλισης, με έμφαση στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις παροχές που τους αφορούν και τα δικαιώματά τους.

Οι δύο πλευρές επεξεργάστηκαν σχέδια για κοινές δράσεις στο μέλλον, με στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης στις υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ για την ανάδειξη της κοινωνικής ασφάλισης ως θεμελιώδους πυλώνα για την κοινωνική συνοχή και την οικονομική ασφάλεια.

Η Δήμαρχος Ιλίου, κα. Αλεβίζου - Κουκουβίνου, δήλωσε για την συνάντηση: «Η συνεργασία μας με τον e-ΕΦΚΑ είναι κρίσιμη. Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία που προάγει την προστασία και την ευημερία όλων των πολιτών, επιμένοντας στην ανάγκη για ένα ισχυρό και δίκαιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.»

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας