Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση της υποψήφιας Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νάντιας Γιαννακοπούλου, με την Δήμαρχο Ιλίου, κα Ανδριάνα Αλεβίζου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2024

  • Το πρωί της Παρασκευής (26/07) η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, Νάντια Γιαννακοπούλου, επισκέφθηκε το Ίλιον, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με την Δήμαρχο Ιλίου, Ανδριάνα Αλεβίζου, καθώς και με τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου.

Ανάμεσα σε ένα εύρος θεμάτων, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και χρειάζεται την αρωγή της Πολιτείας. Η κα. Γιαννακοπούλου τόνισε στην δήμαρχο πως θα συνεχίσει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αναδεικνύει προβλήματα όπως οι πρόσφατες διακοπές ρεύματος και να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο στην κυβέρνηση αφουγκραζόμενη πάντα τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

  • Πιο συγκεκριμένα η Βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών απηύθυνε ερώτηση σχετικά με τη δεκάωρη διακοπή ρεύματος στον Υπουργό Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, όπου μεταξύ άλλων ζητούσε να μάθει κατά πόσο έχει καταρτιστεί ένα σχέδιο άμεσης ανανέωσης του δικτύου για την αποφυγή βλαβών λόγω παλαιότητας;

Πέρα από τα σοβαρά αυτά ζητήματα της περιοχής, συζητήθηκαν και τα προβλήματα καθημερινότητας που αφορούν κυρίως στην κρίση ακρίβειας, τα θέματα Υγείας και πολλά άλλα.

  • Τέλος, η Δήμαρχος Ιλίου, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής ομάδας που παρευρίσκονταν στη συνάντηση, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην κα. Νάντια Γιαννακοπούλου για την υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας την αξία της δημοκρατικής διαδικασίας και τη σημασία της ενεργού συμμετοχής.

Συγκεκριμένα η Δήμαρχος Ιλίου κ. Ανδριάνα Αλεβίζου ανέφερε: «Σε ό,τι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην κα. Γιαννακοπούλου. Οι δημοκρατικές διαδικασίες ενδυναμώνουν την κοινωνία μας και είναι σημαντικό να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτές.».

  • Η Νάντια Γιαννακοπούλου αφού ευχαρίστησε την Δήμαρχο για τη φιλοξενία δήλωσε: «Ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή για τη χώρα και την Παράταξη. Αυτό κάνω κι τώρα σε μια ιστορική ευκαιρία που δίνεται στην Παράταξη!»



 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας