Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

O Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Λώλος στο ανακαινισμένο 1ο πρότυπο γυμνάσιο Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2024

 

Στην τελετή εγκαινίων και  αγιασμού του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Ιλίου παραβρέθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Λώλος.

 

 

Το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιλίου μεταφέρθηκε φέτος σε πλήρως ανακαινισμένο κτίριο στην οδό Νιόβης και Ζίτσης. μετά από εντατικές εργασίες ώστε να είναι ασφαλές και λειτουργικό για να υποδεχτεί τις μαθήτριες και τους μαθητές με το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Βασίλης Λώλος μετέφερε εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά τις ευχές σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για μια γόνιμη και εποικοδομητική σχολική χρονιά. Επίσης συνεχάρη όλες τις υπηρεσίες που συνεργάστηκαν με έντονους ρυθμούς διασφαλίζοντας την ασφάλεια των μαθητών, την ποιότητα και την αισθητική.

 

Παραβρέθηκαν, η δήμαρχος Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου Κουκουβίνου, οι Βουλευτές Δημήτρης Καλογερόπουλος, Γιάννης Λοβέρδος και από την Περιφέρεια Αττικής, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Μαριάνα Τουμαζάτου, η Γραμματέας της Περιφερειακής Ομάδας Αθανασία Παπασπύρου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Χαράλαμπος Αλεξανδράτος.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας