Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΜΑΡΙΑ ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ - ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ.

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2024

Από το γραφείο της κας  Συρεγγέλα ανακοινώθηκε:

 

Στο πλευρό των παιδιών και των οικογενειών βρίσκεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα. 

  • Αυτή τη φορά λαμβάνοντας μέρος στην ημερίδα <<Πρώιμη παρέμβαση στην κοινότητα για τα παιδιά και τις οικογένειες τους >> που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου και το ίδρυμα Η Θεοτόκος υπογράμμισε συνομιλώντας με παρευρισκόμενους , ότι κάθε χρόνο 8.700 παιδιά στην Ελλάδα καλούνται να αντιμετωπίσουν αναπτυξιακές διαταραχές και αναπηρίες και για αυτό η υποστήριξη τους αλλά και των οικογενειών τους πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους . 

 

Άλλωστε όπως είπε, η κυβέρνηση αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της πρώιμης παρέμβασης , έχει προχωρήσει σε σημαντικές πρωτοβουλίες όπως ,το Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης για παιδιά έως 6 ετών και προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες σε παιδιά και τις οικογένειες τους σε όλη την Ελλάδα μέσα από ένα νομοθετικό πλαίσιο που βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή και με πόρους ύψους 35 εκ. ευρώ.

  • Στόχος της κυρίας Συρεγγέλα από την περίοδο που ήταν υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων αλλά και τώρα ως Βουλευτής και Γραμματέας του κόμματος είναι κανένα παιδί και καμία οικογένεια να μη μείνουν χωρίς την απαραίτητη υποστήριξη που δικαιούνται.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας