Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Θλίψη στην κοινωνία του Περιστερίου από τον ξαφνικό χαμό του εκπαιδευτικού Σπύρου Παπαχαραλάμπους

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2021




Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το βράδυ της Παρασκευής (19/3/21) άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, ο Σπύρος Παπαχαραλάμπους,σε ηλικία 49 ετών, από καρδιακό επεισόδιο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Ο εκλιπών ήταν Μαθηματικός, ιδιοκτήτης του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Εκπαιδευτηρίου “Σπύρος Παπαχαραλάμπους” στο Περιστέρι και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στην κοινωνία του Περιστερίου.

Ο Σπύρος Παπαχαραλάμπους γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και ολοκλήρωσε τη σχολική του ζωή στο Περιστέρι. Το 1990 πέρασε στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στη σχολή θετικών επιστημών, στο τμήμα Μαθηματικών και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1995, δίνοντας βάση στα παιδαγωγικά μαθήματα και τη Στατιστική.

Μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας (Τρίπολη, Λήμνος, Γ.Ν.Α.) άρχισε το 1996 να εργάζεται ως καθηγητής Μαθηματικών στην οικογενειακή σχολική μονάδα «Εκπαιδευτήρια Θ. Παπαχαραλάμπους», η οποία έχει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στην τοπική κοινωνία του Περιστερίου από το 1969, όταν και ιδρύθηκε από τον πατέρα του, φιλόλογο και νομικό, Θεόδωρο Παπαχαραλάμπους.

Τη διετία 1999-2001, ανέλαβε τη διεύθυνση του Τ.Ε.Ε. και έκτοτε του Γενικού Λυκείου. Παρακολούθησε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων πάνω στα μαθηματικά, την παιδαγωγική και τη διοίκηση. Μεταξύ άλλων τις εργασίες του 25ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας, που οργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία το 2008 στο Βόλο, με θέμα «Η Μαθηματική Εκπαίδευση και η σύνθετη πραγματικότητα του 21ου αιώνα».

Στα μαθητικά του χρόνια ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση, παίζοντας σε τοπικές ομάδες, όπως Γ.Σ.Π., Ανθούπολη, Τόλμη Περιστερίου.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας