Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Περιστερίου κατέβασε τους διακόπτες του ρεύματος στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην Ώρα της Γης

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2021



Ο Δήμος Περιστερίου κατέβασε τους διακόπτες του ρεύματος στο Δημαρχιακό Μέγαρο, το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, ώρα 20:30 για μια ώρα, συμμετέχοντας για 13η συνεχή χρονιά στην παγκόσμια συμβολική δράση «Η Ώρα της Γης».

Οι Περιστεριώτες συμμετείχαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη στη μεγαλύτερη οικολογική «διαδήλωση», που διοργανώνει η παγκόσμια περιβαλλοντική οργάνωση WWF, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία της φύσης και στέλνοντας όλοι μαζί το μήνυμα για μια νέα αρχή.

Την περιβαλλοντική ενέργεια συντόνισε με επιτυχία ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Ηλεκτροφωτισμού Κώστας Ποθητός με την εθελοντική συμμετοχή των τεχνικών του Ηλεκτρολογικού τμήματος του Δήμου Περιστερίου.

Εδώ και χρόνια η σχέση του ανθρώπου με τη φύση βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Πρόκειται για μια σχέση υπερεκμετάλλευσης, τις συνέπειες της οποίας βιώνουμε στην καθημερινότητά μας: καταστροφικές πυρκαγιές, ακραία καιρικά φαινόμενα και κρίσεις όπως η πανδημία COVID-19, με οδυνηρές συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία, την κοινωνία και την οικονομία.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας