Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πάρκο Νέας Ζωής: Λάμπες, σπασμένες οι περισσότερες, δεν φωτίζουν ούτε τον εσωτερικό ούτε τον περιβάλλοντα χώρο επαρκώς

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2021

Αφορμή αυτού του άρθρου είναι τα παράπονα των δημοτών και η αποστολή φωτογραφιών στο έντυπο μας για ένα από τα σοβαρά προβλήματα που εντοπίζονται στο Πάρκο Νέας Ζωής στο Περιστέρι.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν την πραγματικότητα χωρίς υπερβολές δείχνουν τον ανεπαρκή φωτισμό που υπάρχει στον όμορφο αυτό φυσικό χώρο. Λάμπες, σπασμένες οι περισσότερες, δεν φωτίζουν ούτε τον εσωτερικό ούτε τον περιβάλλοντα χώρο επαρκώς.

Το Άλσος στη Νέα Ζωή που προσφέρεται για βόλτα, άθληση και παιχνίδι για τα μικρά παιδιά αλλά και χώρος για δροσιά τα απογεύματα και τα βραδάκια για όλη την οικογένεια, δεν είναι όσο θα έπρεπε αξιοποιημένος, γι αυτό το λόγο η διοίκηση του δήμου πρέπει να δώσει προσοχή σε αυτό το θέμα.  Τα παράπονα των δημοτών είναι προφανή και ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες που μας έστειλαν. Η αντιπολίτευση πρέπει επίσης να πιέσει ώστε τουλάχιστον ο φωτισμός να είναι επαρκής για πολλούς και εύλογους λόγους.


 Χωρίς καμία αντιπολιτευτική διάθεση παραθέτουμε και φωτογραφία από το Άλσος Περιστερίου που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και φυλάσσεται σε 24ωρη βάση, και δείχνει πως και το Πάρκο Νέας Ζωής μπορεί να τύχει ανάλογης μεταχείρισης.

 



Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας