Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Περιστερίου.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2021

 

Στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης και στήριξης των ευάλωτα κοινωνικών ομάδων, ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, επισκέφθηκε τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Περιστερίου, τις οποίες διαχειρίζεται η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΚΙ.ΠΟ.ΔΑ».

Ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε από το συντονιστή του έργου, κ. Παναγιώτη Μαργαρώνη, στις εγκαταστάσεις της ΚΙ.ΠΟ.ΔΑ και των δομών Παροχής Συσσιτίου, Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Περιστερίου. Στο επίκεντρο της επίσκεψης ήταν οι πραγματικές ανάγκες των κοινωνικά ευπαθών πολιτών και η άμεση στήριξή τους σε βασικά αγαθά, ειδικά λόγω των δυσκολιών εν μέσω πανδημίας για τη χώρα μας.

Ηθική υποχρέωση και απόλυτη προτεραιότητα της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη αποτελεί η έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας, που έχουν ανάγκη, μέσα από δράσεις για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους ωφελούμενους των δομών, εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητά τους. Εργαζόμαστε συστηματικά, αναδεικνύοντας την Αττική σε Περιφέρεια Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας