Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Περιστερίου

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2021

 

Με κάθε λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στο Περιστέρι, η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Περιστερίου Γρηγορίου.
Η επίσημη υποδοχή έλαβε χώρα στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι παρουσία πλήθους κόσμου και στη συνέχεια εν πομπή κατευθύνθηκαν στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πλατεία Δημαρχείου.

Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Σεβ Μητροπολιτες Φθιώτιδος Συμεών, Πειραιώς Σεραφείμ, Κηφισιας Κυριλλος, Βρεσθένης Θεόκλητος, ο Δήμαρχος Περιστερίου Παχατουρίδης, η δημοτική αρχή και εκπρόσωποι του πολιτειακού και πολιτικού κόσμου.

 

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος (Παπαθωμάς) γεννήθηκε το 1960 στα Νάματα του Δήμου Ασκίου-Βοΐου του Νομού Κοζάνης.

Απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής και της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1978-1986) και στην συνέχεια καθηγητής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ως Εφέδρου Αξιωματικού Πυροβολικού (1982-1985), πραγματοποίησε μεταπτυχιακές, διδακτορικές και μεταδιδακτορικές σπουδές (Υφηγεσία) στο Παρίσι (1988-1997).

 


Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας