Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Κατάπτυστο χαρακτηρίζει το ερωτηματολόγιο που αφορά την αντιπλημμυρική προστασία, η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου και σχολιάζει

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαρτίου 2022

 

Σχόλιο για το κατάπτυστο ερωτηματολόγιο που αφορά την αντιπλημμυρική προστασία.



Τα προβλήματα της αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δήμο Περιστερίου είναι γνωστά και οι Περιστεριώτες, ειδικά αυτοί που μένουν στο Ρουπάκι, τη Ν. Ζωή, τα Εκατόδεντρα, την Τσαλαβούτα, τη Σικάγου τα γνωρίζουν καλά.

Η Διοίκηση Παχατουρίδη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και άλλους “επιστημονικούς” φορείς, προκείμενου να "ενισχύσει" την αντιπλημμυρική προστασία, έφτιαξε ερωτηματολόγιο !!!

Ιδού κάποιες χαρακτηριστικές ερωτήσεις:

 


Εν ολίγοις λένε στο λαό του Περιστερίου: «αν θέλετε αντιπλημμυρικά έργα ΠΛΗΡΩΣΤΕ από την τσέπη σας», «ΔΙΑΛΕΞΤΕ: θέλετε υγεία ή αντιπλημμυρικά», «ΠΡΟΤΙΜΑΣ περισσότερο να γκρεμιστεί το σπίτι σου ή να πλημμυρίσει» κ.ο.κ.

Η πολιτική της κυβέρνησης, της Περιφέρειας Αττικής και της Δημοτικής Αρχής Περιστερίου έχουν κοινό παρανομαστή: οι υποδομές, η προστασία και η ασφάλεια της ζωής του λαού δεν αποτελούν επιλέξιμη δαπάνη, καθώς δεν επιφέρουν το αναμενόμενο κέρδος για το Δήμο- επιχείρηση.

Τώρα κατάφεραν το ακατόρθωτο: όλη την αδιαφορία και την αντιλαϊκή πολιτική τους που κοστίζει ζωές να τη χωρέσουν μέσα σε ένα ερωτηματολόγιο. Εις ανώτερα..

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας