Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ολοκληρώθηκε Με Επιτυχία Η 64η Εθελοντική Αιμοδοσία Του Δήμου Πετρούπολης.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2022



Με ικανοποιητική συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε η 64η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης, η οποία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Στη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, η οποία είναι μια από τις πληρέστερες Τράπεζες Αίματος που διατηρείται σε Δήμο και καλύπτει τις συνολικές ανάγκες των κατοίκων, προστέθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 80 νέες μονάδες αίματος.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Κακαβάς, μετά το πέρας του διημέρου δήλωσε: “Παρόλο που έχω την ευθύνη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής εδώ και τρία σχεδόν χρόνια, δεν μπορώ να πάψω να συγκινούμαι όταν οι συνδημότες μας ανταποκρίνονται με χαρά σε καλέσματα όπως αυτό της συμμετοχής τους στην καθιερωμένη πια Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου μας.


Παράλληλα, αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση όταν με τις φιάλες αίματος που συλλέγονται σώζονται οι ζωές των συμπολιτών μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ και ευγνωμονώ τόσο εκ μέρους των κατοίκων της Πετρούπολης όσο και της Διοίκησης του Δήμου μας τους νέους εθελοντές που προστέθηκαν με ευθύνη και χαρά στο μητρώο των αιμοδοτών μας και ανανεώνουμε όλοι μαζί το ραντεβού για τη ζωή, στην επόμενη αιμοδοσία μας”.

Ευχαριστούμε θερμά τον φούρνο “Baker’s House” για τη στήριξη του στη διήμερη αιμοδοσία με την προσφορά σνακ και ροφημάτων που απαιτούνται μετά την αιμοληψία.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας