Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Περιστερίου - Οδοιπορικό: Σεμινάριο Γονέων με παιδιά στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση «Γονείς στην Εφηβεία»

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 06 Οκτωβρίου 2022



Σεμινάριο Γονέων με παιδιά στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση «Γονείς στην Εφηβεία»


Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου "Οδοιπορικό", σχεδιάζει την πραγματοποίηση Σεμιναρίου σε γονείς με παιδιά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. 
Ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόεδρος του Δ.Σ. «Οδοιπορικό» Γεώργιος Μπεκιάρης ενημερώνει ότι το σεμινάριο γονέων απευθύνεται σε ενήλικες δημότες Περιστερίου, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Οδοιπορικού (Κρυστάλλη 49 Περιστέρι - περιοχή Τσαλαβούτα, κοντά στη στάση Μετρό «Άγιος Αντώνιος»), ημέρα Τετάρτη και ώρες 18:30-20:00.
Θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (15 άτομα). 
Ημερομηνίες διεξαγωγής του Σεμιναρίου θα είναι 23 Νοεμβρίου, 30 Νοεμβρίου, 7 Δεκεμβρίου, 14 Δεκεμβρίου 2022 & 11 Ιανουαρίου, 18 Ιανουαρίου, 25 Ιανουαρίου, 1 Φεβρουαρίου 2023.


Τον συντονισμό του Σεμιναρίου θα έχει o κ. Χρήστος Κυριακάκος, Ψυχολόγος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ή να αποστείλουν την αίτηση στο email του Οδοιπορικού Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση μέσω του GOOGLE FORMS
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfxtXHIJrW.../viewform...
έως την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022. 


Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Όλες οι δράσεις του Οδοιπορικού υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.


Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Κέντρου 2105786888, φαξ 2105723734 και email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας