Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Έως την Τετάρτη 14/6/2023 οι αιτήσεις για ΚΔΑΠ για ΑμεΑ στον Δήμο Αιγάλεω

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2023

 

 

 

Ο Δήμος Αιγάλεω, ανακοίνωσε πως, μετά την τεράστια επιτυχία των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών), στα οποία απασχολούνται 415 παιδιά, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας προχώρησε στην ίδρυση και θα λειτουργήσει ΚΔΑΠ για ΑμεΑ στις εγκαταστάσεις του ειδικού σχολείου επί της Ορυζομύλων. 

 

Πρόκειται για μια κίνηση στο πλαίσιο της ανάπτυξης πολιτικών προστασίας, κοινωνικής ενσωμάτωσης και ισότητας ευκαιριών σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, που αποσκοπεί: 


*Στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών- εφήβων/ατόμων με αναπηρίες
*Στην κοινωνική τους ένταξη
*Στη στήριξη των οικογενειών τους ώστε να αντιμετωπιστούν καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού
*Στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών – εφήβων/ατόμων με αναπηρίες και των οικογενειών τους.

 

Οι δραστηριότητες που θα περιλαμβάνονται στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου μας (ενδεικτικά) είναι οι ακόλουθες: Γυμναστική (Μυϊκή Ενδυνάμωση), μουσικοκινητική, εργαστήρι εικαστικών & κατασκευών, εργαστήρι κεραμικής, εργαστήρι κηπουρικής, κουκλοθέατρο, καραγκιόζης, εργαστήρι χορού, θεατρικό εργαστήρι, παραμυθογνωσία. Επίσης θα διαθέτει τμήματα: προγραφής-προανάγνωσης, εργοθεραπείας, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων και αυτόνομης διαβίωσης.
«Με ειλικρινή διάθεση προσφοράς προς όλους τους συνανθρώπους μας και πολλή αγάπη προχωρήσαμε στην ίδρυση των ΚΔΑΠ για τα ΑμεΑ.

 Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των οικογενειών που έχουν μέλη ΑμεΑ και ευελπιστούμε ότι με τη λειτουργία των ΚΔΑΠ θα συμβάλλουμε αποφασιστικά στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Για να δηλώσουν συμμετοχή στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Αιγάλεω οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (προσοχή τα στοιχεία πρέπει να συμπληρωθούν με ακρίβεια) και να την παραδώσουν στον Διευθυντή του σχολείου που φοιτούν τα παιδιά έως την Τετάρτη 14/6/2023 ή να την αποστείλουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο του Προγράμματος κ. Νικόλαο Καββαδία:  693714616, 6948117246, 213-2044850.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας