Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Στέφανος Παπαδόπουλος: Ο πολιτισμός ενώνει. - Η θεατρική σκηνή του Δήμου Περιστερίου " Ανδρέας Βαρούχας" μάγεψε το κοινό με την παράσταση "ΑΝΤΙΓΌΝΗ" του Σοφοκλή στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2023

 

Την τραγωδία Αντιγόνη του Σοφοκλή απόλαυσαν, την Παρασκευή 28 Ιουλίου, από το  Θεατρικό Εργαστήρι  του Δήμου Περιστερίου, «Ανδρέας Βαρούχας», όσοι βρέθηκαν στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ωρωπού.

 

Ήταν μια καταπληκτική παράσταση από μια θεατρική ομάδα καλοδουλεμένη, με ομοιογένεια που απέδωσε με απόλυτη επιτυχία μια από τις κορυφαίες τραγωδίες του αρχαίου θεάτρου την οποία έχουν ανεβάσει κορυφαίοι Έλληνες ηθοποιοί.

 

Εκπληκτικές ερμηνείες, σκηνοθεσία υψηλού επιπέδου και απέριττος φωτισμός συνέθεσαν μία μοναδική παράσταση που οι θεατές αποζημίωσαν με το θερμό χειροκρότημα των συντελεστών παρουσία μελών της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι συντελεστές της παράστασης ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Άγγελου Καλύβα και τον καλλιτεχνικό διευθυντή Χριστόφορο Κούτσουρη.

Η θεατρική ομάδα του Δήμου Περιστερίου απέδειξε ότι όταν υπάρχει θέληση και σοβαρή μεθοδική δουλειά ακόμα κι αν οι ηθοποιοί είναι ερασιτέχνες το αποτέλεσμα είναι σπουδαίο. Δίκαια, λοιπόν, οι συντελεστές της παράστασης απόλαυσαν το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών  ως ένδειξη ικανοποίησης για το θέαμα που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν.

Αυτό είναι το δημοσίευμα της  www.apopsi-tora.gr

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Περιστέρι, που συνόδευσε τους ανθρώπους της θεατρικής ομάδας του Δήμου, τόνισε:


Η θεατρική σκηνή του Δήμου Περιστερίου " Ανδρέας Βαρούχας" ανέβασε την παράσταση "ΑΝΤΙΓΌΝΗ" του Σοφοκλή στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού.
Ο πολιτισμός ενώνει...
"Η τέχνη χρησιμοποιείται ως μέσο επικοινωνίας, αυτός είναι ο ρόλος της άλλωστε.
Ο πολιτισμός γίνεται το απόσταγμα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που μεταφράζεται σε αντίσταση για το παρόν και παράδοση - αναφορά για το μέλλον."

 
 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας