Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Ανάκληση της απόφασης για την κάρτα εισόδου στο στάδιο της Χωράφας- Άλλη μία νίκη του λαού του Περιστερίου

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2023

 

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου:


Τον Ιούλιο του 2022 η Δημοτική Αρχή Παχατουρίδη αποφάσισε να απαγορεύσει σε εκατοντάδες κόσμου την καθημερινή άθληση και δραστηριότητα, επιβάλλοντας κάρτα εισόδου στην Χωράφα.

Από την πρώτη στιγμή αθλητές, κάτοικοι, αθλητικοί σύλλογοι αντέδρασαν σε αυτή την απόφαση. Οργανώθηκαν συγκεντρώσεις, συλλέχθηκαν υπογραφές, κινητοποιήσεις στο Δημαρχείο, πραγματοποιήθηκαν καταγγελίες προς φορείς του κράτους για την απαράδεκτη αυτή απόφαση. Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου στήριξε και ήταν μπροστά στο δίκαιο αυτό αγώνα.

 

Ένα χρόνο μετά οι αγώνες μας ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ αφού η Δημοτική Αρχή προχωράει σε ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης (επισυνάπτεται).


Η απόφαση αυτή, όσο και αν η Διοίκηση Παχατουρίδη προσπαθεί να την αξιοποιήσει προεκλογικά, συνιστά ήττα της πολιτικής της κάτω από το βάρος της πίεσης που ασκήθηκε. Για αυτό και όπως ψήφισε ομόφωνα την κάρτα εισόδου, το ίδιο ομόφωνα την απέσυρε.


Καλούμε τους αθλητές, τους κατοίκους, συλλόγους να μην εφησυχάσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Διοίκηση προχωράει σε αναδίπλωση για το ίδιο θέμα. Θυμίζουμε ότι η Διοίκηση Παχατουρίδη έχει δείξει τις διαθέσεις της σχετικά με τους χώρους άθλησης.

Οι χώροι πρασίνου, άθλησης αποτελούν περιουσία του λαού και καμία Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να εμποδίσει την ελεύθερη είσοδο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για:

    • Να προχωρήσει άμεσα, με ευθύνη του Δήμου, η κατασκευή του εγκαταλειμμένου γηπέδου του Αγ. Ιεροθέου και να αποδοθεί στο λαό και τη νεολαία της πόλης. Το ωράριο λειτουργίας να επεκταθεί και το Σαββατοκύριακο με τις απαραίτητες προσλήψεις σε μόνιμο προσωπικό για την φύλαξη, την καθαριότητα, την συντήρηση. 
    • Να γίνουν μόνιμες προσλήψεις σε γυμναστές που θα παρέχουν υπηρεσίες στο κοινό που χρησιμοποιεί το στίβο.
    • Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής στις εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας