Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2023

 

 

Με ανακοίνωση της και φωτογραφικό υλικό η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου καυτηριάζει την κατάσταση στο δήμο κατά την νεροποντή στις 6/9/2023:




"Μόλις μισή ώρα νεροποντής χρειάστηκε για να γίνει όλο το Περιστέρι ένας ατελείωτος χείμαρρος, με τις κεντρικές οδούς και γειτονιές όπως η Κωνσταντινουπόλεως, η Θηβών, η Δωδεκανήσου, η Πελοπίδα, ο Άγιος Αντώνιος, η Ανθούπολη, η Αγία Τριάδα, η Τσαλαβούτα και άλλες γειτονιές να πλημμυρίζουν σε χρόνο ρεκόρ και να γίνονται απροσπέλαστες και επικίνδυνες για πεζούς και οδηγούς.

Σχολεία, καταστήματα, σπίτια, πλημμύρισαν. Κάδοι επιπλέουν στους δρόμους. Καπάκια φρεατίων που έφυγαν στη μέση κεντρικών οδών.

Στην πρώτη έντονη βροχή του φθινοπώρου, κατέρρευσε ξανά με πάταγο το αφήγημα κυβέρνησης και Δημάρχου Περιστερίου περί "πρότυπης πόλης". Τα αντιπλημμυρικά έργα όπως αυτά που απαιτούμε δεκαετίες για το Ορεινό Περιστέρι και την Τσαλαβούτα δεν ήταν στις προτεραιότητες της διοίκησης Παχατουρίδη τα τελευταία 20 χρόνια που διοικεί την πόλη. Τα 7 εκατομμύρια ευρώ πλεόνασμα του δήμου γιατί δεν διατίθενται για την ανάγκη των Περιστεριωτών να μην κινδυνεύουν από το κάθε καιρικό φαινόμενο;

Απαιτούμε από τη Διοίκηση του δήμου να πάρει όλα τα μέτρα που χρειάζονται για να "ξεφρακάρουν" και να μην είναι επικίνδυνοι οι δρόμοι, να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές σε καταστήματα, σπίτια και σχολεία, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να επισκευαστούν οι ζημιές.

 






 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας