Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Όταν οι μαθητές αγωνίζονται για σύγχρονα-ασφαλή σχολεία, οι υποψήφιοι του Παχατουρίδη καλούν την αστυνομία!

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2023Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου για το απερίγραπτο περιστατικό έξω στο 9ο Γυμνάσιο.Γονέας υποψήφια κοινοτική σύμβουλος του συνδυασμού Παχατουρίδη, κάλεσε την αστυνομία (!) για να συλλάβει μαθητές (!), γιατί αυτοί αγωνίζονταν για να μην μπάζει νερό μέσα στις τάξεις τους όταν βρέχει, αφού ο Δήμος Περιστερίου δεν έχει ολοκληρώσει την μόνωση ως όφειλε.

Η συγκεκριμένη κυρία ζητάει την ψήφο των Περιστεριωτών γιατί όπως γράφει στο προεκλογικό της φυλλάδιο, έχει την διάθεση να ...αναβαθμίσει την 1η κοινότητα Περιστερίου. Μάλλον για εκείνη δεν είναι αναβάθμιση της πόλης τα ασφαλή σχολικά κτίρια που ζητούν μαθητές και γονείς.

Κύριοι υποψήφιοι του συνδυασμού Παχατουρίδη: αντί να καλέσετε την αστυνομία να συλλάβει ανήλικους που παλεύουν για να κάνουν μάθημα σε ένα αξιοπρεπές σχολείο, καλέστε κανένα συνεργείο να επιδιορθώσει τα κτιριακά προβλήματα στα σχολεία.

Δεν θα κλείσουν οι μαθητές το στόμα τους, για να μην χαλάσει η βιτρίνα σας. Η νεολαία θα παλέψει για μια καλύτερη ζωή και θα την κατακτήσει. Οι Περιστεριώτες να διαλέξουν πλευρά: Στον αγώνα με μαθητές και γονείς για σύγχρονα-ασφαλή σχολεία ή με το συνδυασμό Παχατουρίδη;

 

 Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας