Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Στέφανος Παπαδόπουλος: Μοναδικό μου κίνητρο για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο αποτελεί το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2023

 

 

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος, Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου (Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π.), στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη. Μοναδικό του κίνητρο για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο αποτελεί το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

 

Πες μας λίγα λόγια για σένα και την πορεία σου όλα αυτά τα χρόνια στα κοινά;
 

Γεννήθηκα το 1975 στην Αθήνα και από τότε είμαι μόνιμος κάτοικος Περιστερίου.
Η Μητέρα μου Μελανθία και ο Πατέρας μου Δημήτρης , κατάγονται από το Περιστέρι με προσφυγικές ρίζες από την Μικρά Ασία. Είμαι παντρεμένος και έχω αποκτήσει δύο κόρες , την Μελανθία η οποία σπουδάζει στην Νομική Αθηνών και την Βασιλική η οποία τελειώνει την δευτεροβάθμια εκπαίδευση .
Σπούδασα Διοίκηση και Οικονομία ,τμήμα Λογιστικής , από το 1992 έως το 1996 και από το 2002 δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας λογιστικό γραφείο στο Περιστέρι .
Ασχολούμαι ενεργά με την πολιτική και τα κοινά από τα νεανικά μου χρόνια και ιδιαίτερα με την τοπική αυτοδιοίκηση. 


Συμμετείχα συνεχώς ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου από τις εκλογές του 1998 με την δημοτική παράταξη ΑΝΑΠΛΑΣΗ και αργότερα με τους Ενεργούς Πολίτες .
Τον Μάιο του 2014 εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου για πρώτη φορά . 


Διετέλεσα λαϊκό μέλος σε νομικά πρόσωπα του Δήμου Περιστερίου , από το 2007 έως το 2010 στο ΔΣ της ΑΝΑΝΕΠΕΡ , από το 2010 έως το 2011 στο ΔΣ της ΚΕΠΕΚΑΠ και από το 2011 έως και σήμερα πλέον στο ΔΣ της ΔΕΠΑΔΠ (Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης ) ως Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος των θεατρικών εργαστηρίων και της φιλαρμονικής του δήμου. Από τον Σεπτέμβρη του 2014 έως τον Οκτώβριο του 2016 ήμουν αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου και από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2017 ήμουν αν.μέλος στο ΔΣ του ΟΑΚΑ. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τέλος του 2019 , ήμουν εκλεγμένο μέλος από το Δημοτικό Συμβούλιο, στην πολιτική προστασία του Δήμου Περιστερίου. 


Από το 2019 έως και σήμερα είμαι Γεν. Γραμματέας στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ".
Από το 2008 έως το 2019 ασχολήθηκα με το γονεικό κίνημα όπου διετέλεσα Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου , μέλος του Συλλόγου Γονέων του 16ου Γυμνασίου και Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Περιστερίου.



Να μας πείτε, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος που έχετε εκλεγεί ξανά, τι οραματίζεστε για το Περιστέρι;

Η εμπειρία είναι το αποτέλεσμα, μιας πορείας, αρκετά μεγάλης μέσα στο χρόνο που λειτουργεί ως εφαλτήριο για κάθε επίτευξη στόχων για την πόλη μας και τους συμπολίτες μας. Έτσι, λοιπόν, πάντα εστίαζα στις όποιες ανάγκες άμεσης προτεραιότας. Ήθελα πάντα οι συμπολίτες μας, να έχουν δομές σύγχρονες, λειτουργικές, τέτοιες που ν' ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες τους, ανεξαρτήτως ηλικίας, με προτεραιότητα τους ηλικιωμένους. 


Επιπρόσθετα, θα ήθελα να έχει η πόλη μας οίκους φιλοξενίας ηλικιωμένων, για όλους εκείνους που είναι οικονομικά αδύναμοι ,χωρίς συγγενείς ή πάσχουν από άνοια και είναι μόνοι τους.
Πάντα είχα σε πρώτο πλάνο τα νέα παιδιά, που ζουν μεγάλα προβλήματα, μέσα στην κοινωνική αδράνεια και στον ζόφο. Η έλλειψη δομών και ειδικών επιστημόνων, για να στηρίξουν τους νέους, τα παιδιά μας. Κύριος παράγοντας, δυστυχώς για να γίνουν όλα αυτά μαζί και γρήγορα, είναι ο οικονομικός παράγοντας. Παρόλα αυτά, ο δήμαρχός μας Ανδρέας Παχατουρίδης, έχει κάνει τεράστια έργα, σημαντικές δομές και ήδη έχουν δρομολογηθεί έργα που αφορούν τον πολιτισμό, τις τέχνες, τον αθλητισμό και άλλα πολλά που προγραμματίζονται για την επόμενη τετραετία.


Γιατί επιλέξατε να είστε Δημοτικός Σύμβουλος;

Η ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου είναι αξίωμα ιδιαίτερα τιμητικό και ο πολιτικός ρόλος είναι εξαιρετικά σημαντικός. Συμβάλλει δε, στην λήψη αποφάσεων που αφορούν άμεσα τους συμπολίτες μας και την πόλη μας. Με τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβούλων ,διαμορφώνονται προγράμματα αναπτυξιακά , αντιμετωπίζονται τοπικά προβλήματα, υλοποιούνται δράσεις που οδηγούν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.


Ποια ήταν τα κριτήρια που επιλέξατε την συμπόρευση με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη;

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης είναι αποδεκτός από τον λαό που χρόνια τώρα τον τιμά με ποσοστά απίστευτα. Προφανώς δεν χρειάστηκαν τα δικά μου κριτήρια πάρα μόνο η ίδια η πραγματικότητα. Ενωτικός, ανθρώπινος, με τεράστιο έργο και αμέριστο ενδιαφέρον για το Περιστέρι και τον Λαό του.
Η αλήθεια κι η πραγματικότητα είναι το μεγαλύτερο κριτήριο.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας