Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση Νίκου Χαρδαλιά-Ανδρέα Παχατουρίδη. «Κρίσιμη η συνδρομή της Περιφέρειας για να προχωρήσουν τα υπό εξέλιξη έργα της Αττικής»

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2023

Συνάντηση Νίκου Χαρδαλιά-Ανδρέα Παχατουρίδη «Κρίσιμη η συνδρομή της Περιφέρειας για προχωρήσουν τα υπό εξέλιξη έργα της Αττικής» – Περιοδεία υποψήφιου Περιφερειάρχη και Δημάρχου στο Περιστέρι


«Η συνδρομή της Περιφέρειας για προχωρήσουν τα υπό εξέλιξη έργα της Αττικής είναι κρίσιμη», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Περιστέρι. Και πρόσθεσε: 



«Εφόσον μας εμπιστευτούν οι πολίτες στις εκλογές της Κυριακής, θα εξαντλήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που υπάρχουν για να προχωρήσουν όλα τα έργα με γρήγορους ρυθμούς για να διευκολύνουμε όσο γίνεται περισσότερο την καθημερινότητα του πολίτη. Ιδιαίτερα στο Περιστέρι, έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους, εδώ όπου το έργο του Ανδρέα Παχατουρίδη είναι εμβληματικό».

Ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη στο Δημαρχείο της πόλης, ο οποίος τον υποδέχτηκε εγκάρδια, υπενθυμίζοντας τους κοινούς αγώνες που έχουν δώσει για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ευχόμενος καλή επιτυχία στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής. 

Η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να συνεργάζεται στενά με τους Δήμους προς όφελος της κοινωνίας και πιστεύω ότι με τον Νίκο Χαρδαλιά θα υπάρξει μια στενή επαφή με τους πολίτες και τα προβλήματα των πόλεων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παχατουρίδης ενημέρωσε, επίσης, τον κ. Χαρδαλιά για τα μεγάλα έργα της περιοχής, καθώς και για αυτά που βρίσκονται υπό εξέλιξη και έχουν σχεδιαστεί. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη δημιουργίας υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πόλη, έργο που θα δώσει μεγάλη ανάσα στην πόλη.



Στη συνέχεια, οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Παχατουρίδης επισκέφθηκαν τον παλιό βιομηχανικό χώρο όπου κατασκευάζεται το νέο σύγχρονο και βιοκλιματικό θέατρο «Ξυλοτεχνία» και τον υπό κατασκευή βρεφονηπιακό σταθμό στην περιοχή Εκατόδενδρα, ενώ σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε συνομίλησαν με πολίτες, παρουσία βουλευτών, αυτοδιοικητικών στελεχών και υποψήφιων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων της περιοχής.


 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας