Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήλωση του Γιώργου Σιδέρη για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών το 2023 στο Περιστέρι

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2023

 

Δήλωση του υποψήφιου δήμαρχου Περιστερίου με την Λαϊκή Συσπείρωση, Γιώργου Σιδέρη για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών το 2023 στο Περιστέρι.
 

Η ανακοίνωση τονίζει:

Χαιρετίζουμε τους σχεδόν 7500 Περιστεριώτες και Περιστεριώτισσες, εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, μικρούς εμπόρους και βιοτέχνες, ειδικά τους νέους και τις νέες που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης. 


Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου καταγράφει μεγάλη άνοδο με υπερδιπλασιασμό δυνάμεων και ποσοστό 16,34% (από 7,9%, +8,4%), άνοδο κατά 3.500 ψήφους και αύξηση σε δημοτικούς συμβούλους (6 από 4) παρά τη μείωση των συνολικών εδρών του δημοτικού συμβουλίου.

Σε αυτές τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στο Περιστέρι εκφράστηκε με τον πιο γλαφυρό τρόπο η “ιερά” συμμαχία των αστικών πολιτικών δυνάμεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, φασιστικών ομάδων που συνενώθηκαν στην παράταξη Παχατουρίδη και παρά το ότι μειώθηκαν κατά 18.500 ψήφους κατέγραψαν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. 


Η μεγάλη αποχή που υπάρχει στο Περιστέρι και άγγιξε το 57% υποδηλώνει τη δυσαρέσκεια από την πολιτική της κυβέρνησης και της διοίκησης Παχατουρίδη και με την οποία θέλουμε να συναντηθούμε σε όλες τις γειτονιές και στους δρόμους του αγώνα. Καλούμε το λαό του Περιστερίου σε συμμετοχή, διεκδίκηση γιατί μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, τον απεγκλωβισμό εργατικών λαϊκών δυνάμεων από τα κόμματα του συστήματος. Εκφράζει την άνοδο του κύρους και τη μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ. Αυτο επιβεβαιώνει η μεγάλη άνοδος των ποσοστών της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Αττικής που στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας καταγράφει πάνω από 18%.

Θα καταθέσουμε τις ψήφους που μας έδωσε ο περιστεριώτικος λαός στον αγώνα για τη ζωή και την πόλη που μας αξίζει. Σταθερά θα αντιπαλεύουμε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, που στηρίζουν και τα άλλα συστημικά κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ. Μια πολιτική που στόχο έχει τη φοροληστεία, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις εργολαβίες, την ενίσχυση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων που διαχρονικά στηρίζει με όλους τους τρόπους τη διοίκηση Παχατουρίδη.


 Έχουμε επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας στην οργάνωση της καθημερινής πάλης για να αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται, για να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας