Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χιλιάδες επισκέπτες στις δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις «Περιστέρι Πολλών Αστέρων»

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2024

 

Από το δήμο Περιστερίου ανακοινώθηκε:

 

Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από το Περιστέρι, την Αττική και όλη την Ελλάδα, επισκέφθηκαν τις δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις «Περιστέρι Πολλών Αστέρων», αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, τον Δήμο Περιστερίου ως "πόλη πρωτεύουσα στις γιορτές" και ενισχύοντας δυναμικά την κίνηση στην τοπική αγορά!

 

Το Περιστέρι καταφέρνοντας σε πείσμα των καιρών να διατηρήσει ζωντανό το χαμόγελο χιλιάδων μικρών και μεγάλων. Μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις, όπως η φαντασμαγορική συναυλία με την Έλλη Κοκκίνου και τον Δήμο Αναστασιάδη στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με χορηγό επικοινωνίας 92,3 Λάμψη, καθώς και η κοπή της μεγαλύτερης Βασιλόπιτας των 78 μέτρων, των 9 τόνων και των 65 χιλιάδων κομματιών! 

 

 

 

Ο Δήμος Περιστερίου ήταν από τους λιγοστούς Δήμους της χώρας που τα πάντα ήταν δωρεάν, όπως carousel, λούνα παρκ, γιορτινά τρενάκια, εργαστήριο ξωτικών, σπίτι του Αϊ Βασίλη και την ωραιότερη φάτνη σε όλη την Αττική.

 

Από τις 5 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις στην πλατεία του Δημαρχείου - στάση Μετρό "Περιστέρι" με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και μουσικά δρώμενα, με είσοδο ελεύθερη παντού. 

 

 

Οι εθνικοτοπικοί σύλλογοι χάρισαν παραδοσιακές βραδιές, οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία της πόλης πραγματοποίησαν εορταστικές εκδηλώσεις στα θέατρα της πόλης. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Περιστερίου περιδιάβαινε τις γειτονιές, με εορταστικές μελωδίες και τα κάλαντα.

 

Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη φάτνη δημιουργήθηκε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με ειδικό φωτισμό λέιζερ, μετατρέποντας το Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης, στο πιο φωτεινό και το πιο όμορφο της Αττικής. Ο γιορτινός φωτισμός «Περιστέρι Πολλών Αστέρων» ήταν ένα μοναδικό θέαμα, με τα εκατοντάδες αστέρια σ’ ολόκληρη την πόλη.     

 

 

 



 




 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας