Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Σύσκεψη στον Δήμο Περιστερίου για την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2024

 

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Π. Παχατουρίδη, ο Αντιδήμαρχος Υγείας Γεώργιος Μπεκιάρης συγκάλεσε σύσκεψη με τις Διοικούσες Επιτροπές των Κέντρων Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στις 15 Μαΐου 2024 στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

 

  • Παρέστησαν οι Πρόεδροι Ιωάννης Καλαντώνης και Λινάρδος Καλαμοτουσάκης, οι Επιστημονικοί Διευθυντές Παναγιώτης Παπαδάτος και Γεωργία Μανιάτη, καθώς και η Εκπρόσωπος του Δήμου Παρασκευή Αρσενοπούλου - Κιαγιά (Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Υγείας).

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η αξιολόγηση του επιτελούμενου έργου, η καταγραφή των υφιστάμενων αναγκών σε προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές και ο καλύτερος συντονισμός της λειτουργίας των Κέντρων Υγείας, με στόχο την επαρκή περίθαλψη των πολιτών.

  • Οι σκέψεις και οι ουσιαστικές προτάσεις των συμμετεχόντων καταγράφηκαν και θα μεταφερθούν στη Διοίκηση της 2ης ΔΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας, αφενός για ενημέρωση και αφετέρου για τη λήψη των αποφάσεων που είναι απαραίτητες, για να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας