Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Under Armour 3x3 Δηλώσεις συμμετοχής - Η κορυφαία ομάδα μπάσκετ που θα βρεθεί.. απευθείας Αμερική!

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2024

 

Το Under Armour 3x3 Τουρνουά Μπάσκετ ταξιδεύει στην Ελλάδα με στόχο να αναδείξει την κορυφαία ομάδα μπάσκετ που θα βρεθεί.. απευθείας Αμερική!

 

  • Η UNDER ARMOUR διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το συναρπαστικό UA 3X3 Basketball Tournament, το κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ 3x3 στην Ελλάδα! Σε συνέχεια της περυσινής επιτυχημένης διοργάνωσης, η φετινή διοργάνωση υπόσχεται ακόμα περισσότερο θέαμα, δράση και μοναδικές στιγμές για τους συμμετέχοντες και το κοινό.

Φέτος, οι προκριματικοί γύροι θα πραγματοποιηθούν σε δύο στάσεις:

  • Πλατεία Δημοκρατίας, Περιστέρι: Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024

Δηλώσεις συμμετοχής: Πατήστε εδώ

  • Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024

Δηλώσεις συμμετοχής: Πατήστε εδώ

  • Οι κορυφαίες ομάδες από τους προκριματικούς στο Περιστέρι και στη Θεσσαλονίκη θα αγωνιστούν στους τελικούς, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβρη στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας ένα μεγάλο μπασκετικό event γεμάτο θέαμα,  ενέργεια, happenings και εκπλήξεις για το κοινό!

Όπως και πέρυσι, η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει το απόλυτο έπαθλο: Ένα ταξίδι στις Η.Π.Α. για να ζήσει από κοντά τη μαγεία του NBA και να παρακολουθήσει έναν αγώνα των Golden State Warriors, όπου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον σπουδαίο Stephen Curry, ambassador της UNDER ARMOUR και τέσσερις φορές MVP.

  • Κατά τη διάρκεια των προκριματικών, όλες οι ομάδες θα παραλάβουν αυθεντικό ρουχισμό από την UNDER ARMOUR. Οι 4 ομάδες που θα προκριθούν στους τελικούς του F4 θα αγωνιστούν φορώντας τεχνικά ρούχα και παπούτσια της εταιρείας, τα οποία θα αποτελούν και την επίσημη εμφάνιση των τελικών.

Οι κανόνες του τουρνουά ακολουθούν το επίσημο πλαίσιο της FIBA, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: FIBA 3x3 Basketball Rules.

  • Ευχαριστούμε θερμά τους Δήμους Περιστερίου, Θεσσαλονίκης και Αθηναίων για την πολύτιμη υποστήριξή τους και την παραχώρηση των δημοσίων χώρων για την υλοποίηση της διοργάνωσης.

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε μαζί μια μοναδική εμπειρία μπάσκετ 3x3!

H UNDER ARMOUR ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις , την οποία εκπροσωπεί σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας