Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επιτέθηκε και δολοφόνησε σκύλο μέσα σε αυλή! Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ το περιστατικό

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Με ανακοίνωση του ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ κατηγορηματικά και απερίφραστα το απαράδεκτο περιστατικό επίθεσης & δολοφονίας σκύλου:

 

 

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου στη διασταύρωση των οδών Βέργας & Θεσσαλίας, όταν ο δράστης (φορούσε κουκούλα που κάλυπτε το πρόσωπό του) στόχευσε με βέλος σε ένα σπίτι τον σκύλο που ήταν στην Αυλή και του διαπέρασε το λαιμό. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το ζώο μεταφέρθηκε αιμόφυρτο σε κτηνίατρο. Αυτόπτης μάρτυρας κυνήγησε τον δράστη ό οποίος δυστυχώς διέφυγε στο βουνό.

 

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του δυσάρεστου συμβάντος, υπήρξε άμεση κινητοποίηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και έγινε αυτοψία, αλλά και έλεγχος των χώρων περιμετρικά του Άλσους Αγ. Δημητρίου. Επίσης, ο Δήμος ενημέρωσε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης, έτσι ώστε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

 

Το άτυχο ζώο ράτσας πίτμπουλ που ήταν δεσποζόμενο, μεταφέρθηκε άμεσα στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων προκειμένου να χειρουργηθεί, αλλά δυστυχώς σήμερα υπέκυψε στο τραύμα του, καθώς είχε χτυπηθεί στον λαιμό και είχε χάσει πάρα πολύ αίμα.

 

Η Διοίκηση του Δήμου είναι σε συνεχή επαφή με το Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης και με τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής από τις έρευνες είμαστε βέβαιοι ότι θα εντοπιστεί σύντομα ο δράστης της αποτρόπαιης αυτής πράξης ώστε να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

 

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας