Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Πετρούπολης: ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ Η «ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ & ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ…

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2021


 

 

Mε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της η Λαϊκή Συσπείρωση Πετρούπολης ρίχνει ευθύνες σε κυβέρνηση, περιφέρεια Αττικής και δημοτική αρχή για τη διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε η έντονη χιονόπτωση στο δήμο:

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας σε ολόκληρη τη χώρα. Στην Αττική πάρα πολλές περιοχές είναι  αποκλεισμένες με αρκετές από αυτές  χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Παρά τις έγκυρες προβλέψεις των μετεωρολόγων για το χιονιά που θα έπληττε την χώρα ο κρατικός μηχανισμός φάνηκε ανεπαρκής.

 

Ταυτόχρονα οι κυβερνητικοί και κρατικοί παράγοντες διαβεβαίωναν για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού. Τελικά όπως αποκαλύφθηκε το μόνο σχέδιο που υπήρχε ήταν το «Μένουμε Σπίτι»!!!

 

Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στον Δήμο μας. Παρά τις διαβεβαιώσεις που μας έδινε η Δημοτική Αρχή ότι ήταν πανέτοιμη ν ’αντιμετωπίσει τα καιρικά φαινόμενα, τελικά… «άνθρακες ο θησαυρός»!!! Σχεδόν όλο το οδικό δίκτυο της πόλης, ακόμα και οι κεντρικές αρτηρίες είναι καλυμμένες με χιόνι κάνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αδύνατη. Γειτονιές ολόκληρες, όπως στην Άνω Πετρούπολη και στην Αγ. Τριάδα, λόγω των ανωφερειών και κατωφερειών, είναι αποκλεισμένες καθότι δεν περάσανε ποτέ τα εκχιονιστικά μηχανήματα και επίσης δεν έχουν ρεύμα και νερό.

 

Στην αναποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι το link που παραπέμπει τους δημότες ώστε να λάβουν την βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης για την εργασία τους για αρκετές ώρες δεν υπήρχε!!!

 

Η πόλη μας δεν έρχεται αντιμέτωπη με τέτοια καιρικά φαινόμενα πρώτη φορά και έχει δώσει δείγματα γραφής σε τέτοιου είδους καταστάσεις στο παρελθόν.

 

Απαιτείται χωρίς καμία επιπλέον καθυστέρηση η Κυβέρνηση, η Περιφέρεια και ο Δήμος να προχωρήσουνε σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την όσο το δυνατόν πιο άμεση και εύρυθμη λειτουργία της πόλης, ειδικά εν μέσω πανδημίας όπου πολλοί συμπολίτες είναι αναγκαίο να έχουν άμεση πρόσβαση στα Κέντρα Υγείας και στα Νοσοκομειακά Ιδρύματα.

Αναρτήθηκε από στις 2:19 π.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

 

 

Παλαιότερη ΑνάρτησηΑρχική σελίδαΕγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)www.nlpradio.grwww.nlpradio.gr
Volley AigaleoVolley Aigaleo
Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ακολουθήστε μας