Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 60η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

Με την προσέλευση αρκετά μεγάλου αριθμού αιμοδοτών ολοκληρώθηκε η 60η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 & 21 Φεβρουαρίου 2021, στον χώρο του Β΄ ΚΑΠΗ Πετρούπολης, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

 

Από το Δήμο Πετρούπολης ανακοινώθηκε:

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που για άλλη μια φορά έδωσαν δυναμικό παρόν με την σπουδαία πράξη προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας, ότι το σπουδαιότερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε δίνοντας αίμα, είναι η υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο προσωπικό του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί ομαλά η διαδικασία καθώς και για την ενημέρωση που παρείχαν προς τους αιμοδότες.

 

Η προσφορά αίματος αποδεικνύει την έμπρακτη επίδειξη ανθρωπιάς, κοινωνικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που καλύπτονται από την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Πετρούπολης, οι ανάγκες της οποίας συνεχώς αυξάνονται.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας