Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πετρούπολη: ΔΙΠΛΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗ & ΣΤΕΦΑΝΟ ΞΕΝΟ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2021

 

 

Από το δήμο Πετρούπολης ανακοινώθηκε:

 

Μεγάλοι Πρωταγωνιστές τόσο για το ελληνικό καράτε όσο και για την Πετρούπολη αναδείχτηκαν τα αδέλφια Διονύσης & Στέφανος Ξένος του «Οδυσσέα Πετρούπολης» και μας έκαναν διπλά υπερήφανους!

 

Ο Διονύσης Ξένος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης καράτε στην κατηγορία των 67 κιλών, καθώς επικράτησε με 1-0 του Ρώσου πρωταθλητή Ευγένι Πλακούτιν και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, η οποία είναι και ολυμπιακή.

 

Αντίστοιχα ο αδελφός του, Στέφανος Ξένος, κατέλαβε την 3η θέση στον «μικρό» τελικό της κατηγορίας των 60 κιλών, καθώς επικράτησε με 5-1 του Γερμανού Φλόριαν Χάας και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

 

Τα δύο αδέλφια κατέκτησαν τα 2 από τα 5 συνολικά «γαλανόλευκα» μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε στο Πόρετς της Κροατίας, κάνοντάς μας διπλά υπερήφανους!

 

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος συνεχάρη τηλεφωνικά τους αθλητές και τους προσκάλεσε στο Δημαρχείο, προκειμένου να τους εκφράσει προσωπικά τα συγχαρητήριά του.

 

Στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Πετρούπολης αναφέρει:

 

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές Διονύση & Στέφανο Ξένο, για τη συμμετοχή τους και τις σπουδαίες διακρίσεις που σημείωσαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε της Κροατίας. Με την επιτυχία τους αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, πως η αποφασιστικότητα, η θέληση, το πείσμα και η σκληρή δουλειά φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες τους και σε κάθε μελλοντική τους συμμετοχή και τους προτρέπω να συνεχίσουν ν’ αναπτύσσουν την αθλητική ακεραιότητα και τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, με συνετή προπόνηση και προσήλωση στον στόχο τους.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους προπονητές και τους γονείς τους που τους στηρίζουν με κάθε τρόπο και τους εμφυσούν τις αξίες του αθλητισμού. Συγχαρητήρια! Για ακόμη μια φορά μας κάνατε όλους υπερήφανους!»

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας