Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Για δύο κακουργήματα κατηγορείται ο 47χρονος που συνελήφθη στην Πετρούπολη για εμπρησμό

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2021

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ασκήθηκε κατά του 47χρονου που συνελήφθη ως ύποπτος εμπρησμού στο Άλσος Πετρούπολης.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε ο 47χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό στο Άλσος της Πετρούπολης έπειτα από καταγγελίες των κατοίκων.

Σε βάρος του 47χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη
για δύο κακουργήματα, αυτό του εμπρησμού από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο και εκείνο του εμπρησμού δάσους αλλά και για το πλημμέλημα της βίας κατά υπαλλήλων.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο 47χρονος προέβη σε εμπρησμούς, σε δύο σημεία εντός του άλσους Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη. Παράλληλα, προέκυψε η εμπλοκή του και σε εμπρησμούς 4 κάδων απορριμμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου πλησίον του Άλσους.

Στην κατοχή του άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας αναπτήρας, δύο φιάλες αντισηπτικής λοσιόν και κινητό τηλέφωνο. Ο 47χρονος παραπέμφθηκε προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή.



 

Το Δ. τύπου της Ελληνικής αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη ημεδαπός για εμπρησμούς στην περιοχή της Πετρούπολης

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα (7 Αυγούστου 2021), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας (Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής), ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμούς στην περιοχή της Πετρούπολης.

Ο ανωτέρω προσήχθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και όπως προέκυψε από την προανάκριση, σήμερα το απόγευμα προέβη σε εμπρησμούς, σε δύο σημεία εντός του άλσους Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναπτήρας, δύο φιάλες αντισηπτικής λοσιόν και κινητό τηλέφωνο.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επιπρόσθετα, η εμπλοκή του και σε εμπρησμούς 4 κάδων απορριμμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα πλησίον του Άλσους.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας