Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνεχίζεται έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ο Δωρεάν Μαστογραφικός Έλεγχος στον Δήμο Πετρούπολης από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2021

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο Δωρεάν Μαστογραφικός Έλεγχος για τις γυναίκες του Δήμου Πετρούπολης που ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, συμμετέχει στο «πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού» της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.), δίνοντας τη δυνατότητα σε όσες γυναίκες το επιθυμούν να πραγματοποιήσουν Δωρεάν Προληπτικό Μαστογραφικό Έλεγχο.

Την κινητή μονάδα μαστογράφου της Ε.Α.Ε. που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Βούτσαλη, επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς και η Αντιδήμαρχος Ισότητας των Φύλων, Ψηφιακής Πολιτικής & Κ.Ε.Π. Κατερίνα Σταματοπούλου, όπου συνομίλησαν με την ιατρό της Ε.Α.Ε. και τις γυναίκες της πόλης μας.



Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας