Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2022 στον Δήμο Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δήμος Πετρούπολης σας καλεί στις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για τον εορτασμό της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας 2022.


Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: • Την Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 6 το απόγευμα, ομάδες από τους Κουδουνάτους, τους Καρναβαλιστές και από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου, μαζί με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα, θα περιδιαβούν τα πεζοδρόμια της Κεντρικής Λεωφόρου προκειμένου να κηρυχθεί η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.
• Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη Martha Moroleón και πενταμελές σχήμα μουσικών από τη Λατινική Αμερική, στην Πλατεία ΗΡΩ. Θα συμμετέχει το τμήμα Λατινοαμερικάνικων χορών του Δήμου μας.
• Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 από τις 10:30 το πρωί, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στο Άλσος Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης με το «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» (χρωματιστές διαδρομές, μάσκες, γιρλάντες, αινίγματα και γρίφοι του τόπου μας για να φτάσουν τα παιδιά στον θησαυρό) και πολλές άλλες αποκριάτικες δράσεις. Συγκεκριμένα, το προτεινόμενο πρόγραμμα περιλαμβάνει: Εργαστήριο των Κλόουν με πρωτότυπες κατασκευές, διαδραστικά και παραδοσιακά παιχνίδια, ζευγάρι ζογκλέρ που θα κάνουν ζογκλερικά νούμερα με χούλα χουπ, κορίνες κ.λ.π, μουσική από dj και τρισδιάστατο ντεκόρ καρναβαλιού (Carnival Photobooth ντεκόρ) προκειμένου να φωτογραφίζονται τα παιδιά.
• Την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 από τις 10:30 το πρωί θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα στο δημοτικό αναψυκτήριο «Ποικίλο», στα γήπεδα της Αγίας Τριάδας. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τις μπαλονοκατασκευές και θα φτιάξουν τους δικούς τους χαρταετούς στο «Εργαστήριο Κατασκευής και Διακόσμησης Χαρταετών». Το εορταστικό κλίμα θα ενισχυθεί με συναυλία από το συγκρότημα παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής του Μιχάλη Μιχόπουλου, ενώ ταυτόχρονα θα προσφερθούν σαρακοστιανά κεράσματα.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προστασίας για την αποτροπή εξάπλωσης του Covid-19.

Ευχόμαστε Καλή Αποκριά, με υγεία!

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας