Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Έκτακτη Επίσκεψη Του Συμβούλου Του Υπουργού Υγείας, Μπάμπη Καραθάνου Στο ΤΟΜΥ-ΕΦΚΑ Πετρούπολης Πετρούπολη

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2022

Έκτακτη επίσκεψη στον Δήμο Πετρούπολης πραγματοποίησε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, ο Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, κ. Μπάμπης Καραθάνος.


Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η συνάντηση του με τον Δήμαρχο της πόλης Στέφανο Γαβριήλ Βλάχο, ο οποίος τον ξενάγησε στο κτίριο του ΤΟΜΥ & ΕΦΚΑ Πετρούπολης (πρώην κτίριο του ΙΚΑ).


Στην ξενάγηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας & ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός.


Κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στους χώρους, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με το ιατρικό όσο και με το διοικητικό προσωπικό (ανάμεσά τους και με τον κ. Δημήτρη Ταλιούρα, Ειδικό Καρδιολόγο & επικεφαλής της παράταξης Δ.Α.Κ. Πετρούπολης) όπου και τέθηκε η ανάγκη βελτίωσης της λειτουργίας του και της στελέχωσής του.
Ο Κ. Καραθάνος δεσμεύτηκε ότι στο προσεχές διάστημα θα καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό, για την αρτιότερη παροχή υγείας των κατοίκων του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την προσπάθεια που καταβάλει, τονίζοντας ότι η πόλη μας διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κτίριο και το μεγάλο στοίχημα αυτή τη στιγμή είναι να στελεχωθεί και να λειτουργήσει για το σκοπό για τον οποίο φτιάχτηκε

 

 

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας