Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Πετρούπολης: Ολοκληρώθηκε Η Δράση Συγκέντρωσης Βιβλίων Σε Συνεργασία Με Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2022

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Πετρούπολης για τη συγκέντρωση βιβλίων, στο πλαίσιο της δράσης «Ξαναδώστε ζωή στα βιβλία που διαβάσατε & αγαπήσατε!


Χαρίστε τα!», του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου 2022, οι πολίτες προσέρχονταν στο Δημαρχείο της πόλης επί της οδού Κ. Βάρναλη 76-78, προσφέροντας βιβλία σε άριστη κατάσταση για την ενίσχυση των κοινωνικών βιβλιοθηκών που λειτουργούν στις δομές του Δήμου.

Τα βιβλία που συγκεντρώθηκαν τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, θα χαρακτηριστούν και θα μοιραστούν για να εμπλουτίσουν τις βιβλιοθήκες που βρίσκονται σε Παιδικούς Σταθμούς, Σχολεία, ΚΑΠΗ κλπ.

Ευχαριστούμε τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας «Booky Book», «Διαγώνιος» & «Η Γνώση» για την ανταπόκριση και την προσφορά τους στη δράση, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης, τη συγγραφέα Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη, καθώς και όλους τους ανώνυμους πολίτες, η συμμετοχή των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Στη δράση, την οποία συντόνισε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πετρούπολης, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς και η Αντιδήμαρχος Πληροφορικής, ΚΕΠ, Ληξιαρχείου & Πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ Πετρούπολης Κατερίνα Σταματοπούλου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο:\


https://photos.app.goo.gl/7sq48rsr8ih1LVFq9.

Αναρτήθηκε από 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας