Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Συνεχίζουν τη Συγκέντρωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας για την Ουκρανια

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2022

Ο Δήμος Πετρούπολης, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, με ευαισθησία και αλληλεγγύη, στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου από τον πόλεμο λαού της Ουκρανίας και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό συνεχίζει τη δράση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας.


Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης και του υγειονομικού υλικού, θα πραγματοποιηθεί στη Διεύθυνση Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής (Κρήτης 2), έως και την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, κατά τις ώρες 10:00 – 13:00.

Συγκεκριμένα τα είδη που συλλέγονται είναι:

Τρόφιμα:
γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.

Υγειονομικό υλικό:
αναλγητικά, αντιπυρετικά, αιμοστατικά, αποστειρωμένες γάζες, αλοιφές για εγκαύματα, επιθέματα, θερμόμετρα, οινόπνευμα, σπρέι επούλωσης τραυμάτων, φυσιολογικούς ορούς, κολλύρια, συσκευές ορών για ενδοφλέβια έγχυση φαρμάκων, σύριγγες όλων των μεγεθών, κουτιά πρώτων βοηθειών, ιατρικές μάσκες, απολυμαντικά χεριών, ολόσωμες στολές προστασίας για τον Covid- 19.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 5054601 και στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας θα πραγματοποιηθεί μέσω της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις πληγείσες περιοχές της Ουκρανίας.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας