Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εκδήλωση στην Πετρούπολη για την ενεργειακή κρίση, την ενεργειακή φτώχεια και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2022

 

Την Παρασκευή 08.04.2022 εκατοντάδες πολίτες στην Πετρούπολη μετείχαν στην ανοικτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πλατεία Ηρώ με κεντρικό ομιλητή τον πρώην αρμόδιο Υπουργό Γιώργο Σταθάκη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, για το κυρίαρχο θέμα που καθημερινά διαπερνά τη καθημερινότητα  νοικοκυριών, οικονομικών μονάδων, δήμων κλπ.

Το πρόβλημα με το κόστος ενέργειας είναι ήδη τεράστιο, ενδεικτικά σε επιχειρήσεις εστίασης στην πόλη μας στην Πετρούπολη μας έρχεται η εικόνα για 3πλάσσιους και 4πλασσιους λογαριασμούς σε σχέση με την περσινή εικόνα. Νοικοκυριά μιλάνε για διπλάσιες και πλέον χρεώσεις για πάνω από 4 μήνες.

Ο συντονιστής της ΟΜ Πετρούπολης Νίκος Κουτρούμπας τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή αποτυπώνει και την ανάληψη της ευθύνης να σταθεί ο  ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  δίπλα σε όλες και όλους ώστε κανείς να μη στερηθεί το αγαθό της ενέργειας και να σταματήσει η αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Ο πρώην Υπουργός Γ. Σταθάκης ανέλυσε με την αναγκαία απλότητα του πως λειτουργεί το ενεργειακό περιβάλλον αλλά και οι θέσεις-επεξεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το πως θα αντιμετωπιστούν τα αντικειμενικά προβλήματα αλλά θα ξεπεραστούν και τα υποκειμενικά που γεννά η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική από την παρούσα διακυβέρνηση.

Ο επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών και Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Μπουσούνης τόνισε την ανάγκη να ενεργοποιηθεί η ΚΥΑ που είχε εκδοθεί επί ΣΥΡΙΖΑ για να μην μένει κανένα νοικοκυριό με Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο χωρίς ρεύμα και για την ανάγκη ίδρυσης  ενεργειακών κοινοτήτων με αιχμή και τις σχολικές μονάδες.

Παρευρίσκονταν  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Ενεργών Πολιτών Ρούλα Βατούση και Θέμης Μπουρνάς και ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Κίνησης και Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ταλιούρας με τους δημοτικούς συμβούλους Γεωργακά Γεωργία και Νίκο Ταλιούρα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χαρά Καφαντάρη και ο πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Κώστας Στρατής, ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αθήνας Κώστας Κάβουρας και το μέλος της γραμματείας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Δ. Αθήνας Αλέξανδρος Γερολυμάτος.

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Στέφανος Βλάχος και ο Αντιδήμαρχος Χριστόπουλος Φώτης,

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας