Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Πετρούπολης: Δράση Συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας από σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και την Περιφέρεια Αττικής

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2022

Ο Δήμος Πετρούπολης σε μία ακόμη σημαντική συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και την Περιφέρεια Αττικής, υλοποιούν νέα Δράση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Ουκρανικό λαό, αλλά και για τους πρόσφυγες που καθημερινά καταφθάνουν στην Ελλάδα.


Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης και του υγειονομικού υλικού, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, από τις 10:00 έως τις 18:00, στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, επί των οδών Αθανασίου Διάκου 88Α & Αγίου Δημητρίου.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:


Φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη κουζίνας (πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες, φούρνοι μικροκυμάτων, μικρά φουρνάκια κλπ.).


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας στο τηλέφωνο 210-5065885.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας