Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επιτυχής διεξαγωγή του Ποδηλατικού Αγώνα “MTB ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 2022” στο Ποικίλο Όρος

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2022

Επιτυχής διεξαγωγή του Ποδηλατικού Αγώνα “MTB ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 2022” στο Ποικίλο Όρος σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής και του «Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας».

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή αθλητών διεξήχθη ο Ποδηλατικός Αγώνας “MTB ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 2022 Vol.1 XCC – XCR” για άλλη μία χρονιά στο Ποικίλο Όρος σε συνδιοργάνωση και υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του «Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας», παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου.

Οι αθλητές ξεκίνησαν τη διαδρομή τους με αφετηρία τους πρόποδες του Ποικίλου Όρους τμηματικά σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες ποδηλάτων. Μικροί και μεγάλοι αθλητές ως συμμετέχοντες απόλαυσαν τις ομορφιές του εμβληματικού βουνού της Δυτικής Αθήνας μέσα από τη βιωματική επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φύση, υγεία και αθλητισμός γίνονται «ένα» στη Δυτική Αθήνα. Στηρίζουμε δράσεις που προβάλλουν τον αθλητισμό και την ευζωία μέσα από τη χρήση ποδηλάτου στο περιβάλλον. Αγκαλιάζουμε τους συμπολίτες μας και τους ευαισθητοποιούμε στην προστασία της φύσης μέσω τέτοιων αθλητικών γεγονότων. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες και τον Πρόεδρο του «Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας», κ. Δ. Ζωναρά, για την αγαστή συνεργασία μας.».

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης, κ. Γ. Πατούλης, προκρίνουν αθλητικές δράσεις για την ανάδειξη και την προστασία του Ποικίλου Όρους, δίνοντας ένα ηχηρό περιβαλλοντικό μήνυμα ανάπτυξης της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και προωθώντας τον υγιεινό τρόπο ζωής. Δημιουργείται μία «πράσινη» Περιφέρεια υγείας και ευζωίας

 






 

 

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα  Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας