Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δημος Πετροπυπολης Συμπλήρωση των Δικαιολογητικών για όλους τους δικαιούχους Μειωμένων και Πλήρως Απαλλαγμένων Δημοτικών Τελών

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2022



Η Διεύθυνση Παιδείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης, καλεί το σύνολο των δικαιούχων μειωμένων δημοτικών τελών και τους πλήρως απαλλαγμένους αυτών, να προσέλθουν στη Διεύθυνση έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου, προκειμένου να επικαιροποιήσουν ή να συμπληρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν της μείωσης ή της απαλλαγής αυτών.

Ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση μη προσέλευσης στην Υπηρεσία, θα γίνει άρση των ευνοϊκών για τις ειδικές ομάδες σχετικών μέτρων, χωρίς καμία προειδοποίηση και οι εν δυνάμει δικαιούχοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία από την αρχή.

Σας υπενθυμίζουμε ότι με βάση σχετική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δικαιούχοι μείωσης ή απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη είναι οι παρακάτω:

• Mακροχρόνια άνεργοι
• Μονογονεϊκές οικογένειες
• Τρίτεκνες οικογένειες
• Πολύτεκνες οικογένειες
• Κάτοχοι κοινωνικού τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος
• Άτομα με αναπηρία άνω του 67%
* (σε συνδυασμό με ανάλογα οικονομικά στοιχεία).

Για περισσότερες πληροφορίες ή σχετικές διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Ιωακείμ Παναγιώτα στο τηλέφωνο: 210-5064077 και στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας