Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αναρτήθηκε Η Πρόσκληση Για Τους Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς Πετρούπολης ΕΣΠΑ 2022-2023

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2022

Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι αναρτήθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023 της Ε.Ε.Τ.Α.Α., η οποία είναι ο διαχειριστικός φορέας του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α.


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέσω εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ https://aitisi.eetaa.gr/home με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 και ώρα 23:59.
Σύμφωνα με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. τα προσωρινά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 16 Αυγούστου 2022, η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 19 Αυγούστου 2022, ενώ τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 23 Αυγούστου 2022.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (στην οποία βρίσκεται αναρτημένο όλο το ενημερωτικό υλικό και οι σχετικές ανακοινώσεις) στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://wwwapp.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2022

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας