Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νέο Νηπιαγωγείο στον Δήμο Πετρούπολης!

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2022



Yπεγράφη η σύμβαση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου ανέγερσης του 17ου Νηπιαγωγείου


Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και στελέχη της ΚτΥπ, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, όπου και υπεγράφη η χρηματοδότηση ύψους 1.120.000 € με δικαιούχο τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., για την ανέγερση του 17ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης. 


Παρόντες κατά την τελετή υπογραφής ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης Νίκος Κακαβάς, ο Διευθύνων Συμβούλος της ΚτΥπ Α.Ε. Αθανάσιος Γιάνναρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Ανδρέας Λεωτσάκος, ο
Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ της ΚτΥπ Α.Ε. Θοδωρής Κυριαζόπουλος και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δημήτρης Δρόσης. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο η αγορά του οικοπέδου ΟΤ 20Α που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ρόδου & Έλλης όπουπρόκειται να ανεγερθεί το 17ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης, όσο και η μελέτη του έργου πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Μελετών της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., ενώ άμεσα πρόκειται να ξεκινήσει και η δημοπράτηση του έργου, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020», συνολικού προϋπολογισμού 1.120.000 €.



Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, τα στελέχη της ΚτΥπ Α.Ε. και της Διαχειριστικής Αρχής, κατά τη δήλωσή του τόνισε:


«Σήμερα είχαμε τη χαρά να βρισκόμαστε εδώ, στην έδρα της Περιφέρειας Αττικής, για την υπογραφή της σύμβασης χρηματοδότησης του 17ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης.


Θέλω να ευχαριστήσω και ταυτόχρονα να συγχαρώ τόσο τη διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Αττικής, όσο και τις Υπηρεσίες των Κτιριακών Υποδομών, που αποδεικνύουν καθημερινά ότι όταν υπάρχει όραμα, θέληση και ισχυρή πολιτική βούληση, τα αποτελέσματα είναι πάντα εξαιρετικά.


Το καλό κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στην Αυτοδιοίκηση και την Κεντρική Διοίκηση αποτυπώνεται στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης χρηματοδότησης, με την οποία σύντομα αναμένεται να γίνει πραγματικότητα το αίτημα της Δημοτικής Αρχής για την κάλυψη των ελλείψεων σχολικών υποδομών και των εκπαιδευτικών αναγκών της πόλης μας».

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας