Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τοποθετήθηκε η πλακέτα στη μνήμη της Εθελόντριας Σχολικής Τροχονόμου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2022

 

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, η επιμνημόσυνη δέηση και τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας που τοποθέτησε ο Δήμος Πετρούπολης στην είσοδο του 5ου Δημοτικού Σχολείου, στη μνήμη της εθελόντριας Σχολικής Τροχονόμου Ευφροσύνης Δημητροπούλου.

Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της Σχολικής Τροχονόμου, αλλά και να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της για την πρόωρη απώλειά της, τοποθέτησε την πλακέτα στην είσοδο του Δημοτικού Σχολείου, επί της οδού Κερασόβου, στο σημείο όπου για αρκετά χρόνια η κυρία Φρόσω πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της και υποδεχόταν με το πλατύ, εγκάρδιο χαμόγελό της, γονείς και μαθητές. 


Στην Τελετή παραβρέθηκε η Δημοτική Αρχή της πόλης, η οικογένειά της, ο Διευθυντής και οι δάσκαλοι του 5ου Δημοτικού Σχολείου, μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, συγγενείς και φίλοι. 


Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ευχήθηκε στον σύζυγο και τα παιδιά της να είναι δυνατοί και να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τη ζωή τους με χαμόγελο, ευγένεια και ήθος, όπως ακριβώς έκανε και εκείνη.

 


 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας