Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δωρεάν Πρόγραμμα Ελέγχου για το Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Πετρούπολης.

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2022

Δωρεάν Πρόγραμμα Ελέγχου για το Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Πετρούπολης.

 

 

Ο Δήμος Πετρούπολης, μέσω της Κοινωνικής Δομής του ΚΕΠ Υγείας, θα πραγματοποιήσει Δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για το Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής, στο πλαίσιο προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της υγείας των δημοτών, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ).

Βασικός στόχος του ΚΕΠ Υγείας είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων για 11 κύρια νοσήματα, προτεινόμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για τα οποία έχει αποδειχθεί με μελέτες πως η έγκαιρη προληπτική παρέμβαση και ανίχνευση τυχόν συμπτωμάτων κρίνεται αποτελεσματική και μπορεί να σώσει ζωές.

Ο προληπτικός έλεγχος αφορά σε άντρες και γυναίκες ηλικίας από 40 ετών και άνω και θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 22 Δεκεμβρίου 2022 (εκτός Σαββατοκύριακου) στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Πετρούπολης, επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως & Στρατηγού Σαράφη (πλησίον ΕΠΑΛ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, καλώντας στο τηλέφωνο: 210-5062522. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης θα γίνει υπερηχογράφημα Κοιλιακής Αορτής σύμφωνα με τα πρωτόκολλα προληπτικού ελέγχου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθεί ιατρική γνωμάτευση.

Το Δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για το Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Πετρούπολης & Ειδικό Καρδιολόγο Στέφανο Γαβριήλ Βλάχο, ο οποίος είναι από τους πρώτους εθελοντές ιατρούς που στηρίζουν το ΚΕΠ Υγείας, αλλά και ο εμπνευστής του Δωρεάν προγράμματος Προληπτικού Καρδιολογικού Ελέγχου μαθητών «Φειδιππίδης».Στο Πρόγραμμα θα συμβάλει παρέχοντας τις υπηρεσίες του και ο Αγγειοχειρουργός Θανάσης Δέδες, εθελοντής συνεργάτης του ΚΕΠ Υγείας της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης, σε δήλωσή του τόνισε: «Με αφορμή τη λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας Πετρούπολης και του Δωρεάν προγράμματος ελέγχου για το Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής, δράττομαι της ευκαιρίας να προσκαλέσω τους πολίτες της Πετρούπολης να εγγραφούν στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου, ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δωρεάν παροχές του, γιατί η δύναμη της πρόληψης αποτελεί τον πυρήνα μιας υγιούς ζωής.

Ταυτόχρονα, απευθύνω κάλεσμα στους ιατρούς συναδέλφους μου, όλων των ειδικοτήτων, να δηλώσουν τη στήριξή τους στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Πετρούπολης, συμβάλλοντας έτσι στη διεύρυνση των υπηρεσιών του, βοηθώντας μας να απλώσουμε μια μεγαλύτερη ομπρέλα προστασίας πάνω από την τοπική κοινωνία της πόλης μας».

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας