Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τροποποιούνται τα δρομολογία της λεωφορειακής γραμμής 747 στη Πετρούπολη

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2022

 

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, αιτήθηκε από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.), με το υπ’ αριθμ. πρωτ. ΟΑΣΑ 15654/09.09.2022 έγγραφο του, την ανάγκη μικρής τροποποίησης της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 747, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες με προορισμό το Αμαξοστάσιο, το Δημοτικό Κοιμητήριο και τα Γήπεδα Αλκυών.

Κατόπιν αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε από τον ΟΑΣΑ το αίτημα του Δήμου έγινε δεκτό και αποφασίστηκε η επέκταση της λεωφορειακής γραμμής 747 (ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΝΟΡΑΜΑ - ΣΤ. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ) για συγκεκριμένα δρομολόγια στον Δήμο Πετρούπολης, καθώς και η ίδρυση μιας νέας στάσης με την ονομασία «ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ», η οποία θα βρίσκεται επί της οδού Κερασόβου, στο ύψος της εισόδου του Αμαξοστασίου του Δήμου Πετρούπολης.

Η τροποποιημένη διαδρομή θα λειτουργήσει από την έναρξη του νέου έτους 2023, ενώ με την επέκταση της γραμμής αναμένεται να αναβαθμιστεί η εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, καθώς και να διευκολυνθεί η καθημερινότητά τους, αφού οι πολίτες θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση και ευελιξία στις μετακινήσεις τους. 


Δείτε αναλυτικά τη ΝΕΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ της λεωφορειακής γραμμής 747 στον ακόλουθο σύνδεσμο: 
https://petroupoli.gov.gr/.../12/2022-EpektasiGrammis747.pdf

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας