Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Απρόκλητη Εγκληματική Επίθεση σε Υπαλλήλους του Δήμου Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2023



Τη νύχτα της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2023, το πλήρωμα απορριμματοφόρου ανακύκλωσης του Δήμου Πετρούπολης, δέχτηκε απρόκλητη εγκληματική επίθεση από άγνωστο άνδρα, στη συμβολή των οδών Βουλγαροκτόνου & Μετεώρων.


Το απορριμματοφόρο είχε ακινητοποιηθεί, εξαιτίας ΙΧ αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο στη στροφή, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί αναμονή κάποιων αυτοκινήτων πίσω του. 


Ο δράστης επειδή ενοχλήθηκε από την καθυστέρηση που προκλήθηκε, για την οποία ουδεμία ευθύνη έφεραν οι υπάλληλοι του δήμου, επιτέθηκε στον οδηγό, αλλά και στον συνοδηγό του απορριμματοφόρου, χτυπώντας τους επανειλημμένα με γροθιές, προκαλώντας στον οδηγό σοβαρότατα κρανιακά κατάγματα, θραύση οδόντων και αιμορραγία και στον συνοδηγό εκδορές και μώλωπες. 


Έντονο γρονθοκόπημα δέχτηκαν ακόμα και περαστικοί που προσπάθησαν να παρέμβουν, με έναν από αυτούς να “πέφτει” λιπόθυμος στο έδαφος. 


Ο Δήμος Πετρούπολης, μετά την απρόκλητη και αποτρόπαιη αυτή ενέργεια του άγνωστου δράστη, πέρα των ενεργειών των Αστυνομικών - Διωκτικών αρχών, δια της Νομικής του Υπηρεσίας θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για τις βαρύτατες σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν στους εργαζόμενους του απορριμματοφόρου.


Επίσης, θα συνδράμει στο έργο των Αστυνομικών - Διωκτικών αρχών, με όσα αποδεικτικά στοιχεία διαθέτει, για τη σύλληψη του δράστη της πρωτόγνωρης αυτής επίθεσης.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας