Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γιορτινό κλίμα και χαμόγελα στην «1η Γιορτή του Μικρού Πολίστα» στον Δήμο Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2023

Γιορτινό κλίμα και χαμόγελα στην «1η Γιορτή του Μικρού Πολίστα» στον Δήμο Πετρούπολης

Σε κλίμα χαράς, με δροσερά χαμόγελα και αμέτρητες βουτιές, πραγματοποιήθηκε το διήμερο τουρνουά υδατοσφαίρισης κατηγορίας «μίνι», στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πετρούπολης, στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023».

Τη διοργάνωση του τουρνουά με τίτλο «1η Γιορτή του Μικρού Πολίστα», επιμελήθηκε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Πετρούπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Υδατοσφαίρισης (Water Polo) του Αθλητικού Ομίλου «Ολυμπιάδα Πετρούπολης».

Το Δημοτικό κολυμβητήριο Πετρούπολης γέμισε με πλήθος μικρών, αλλά και μεγαλύτερων αθλητών, από τις 6 συνολικά ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση (Ολυμπιάδα Πετρούπολης, Κερατσίνι, Α.Ο. Ιωνικός, Μίλων, Χαϊδάρι, Νηρέας Χαλανδρίου). Πρώτη ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα του Μίλωνα και δεύτερη η δική μας Ολυμπιάδα Πετρούπολης.

Την αξιόλογη αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την Δημοτική Αρχή της πόλης, ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών Υπηρεσιών & Προγραμματισμού Θοδωρής Λάππας, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Δραστηριότητας & ΚΑΠΗ Παναγιώτης Κάκαλης και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου & Υπεύθυνος του Κολυμβητηρίου Χρήστος Κυριάκος, καθώς και η Ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) Ελεύθερία Σαραντίδου και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Κ.Ο.Ε. – Πρόεδρος της Ολυμπιάδας Υγρού Στίβου Πετρούπολης Χρήστος Μαλαμής, οι οποίοι απένειμαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλα τα παιδιά για την εξαιρετική προσπάθειά τους κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας