Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ολοκλήρωση διανομής τροφίμων Δομής Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πετρούπολης και Ευχαριστήριο Μήνυμα

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 02 Νοεμβρίου 2023

 

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης ολοκλήρωσε την 1η   διανομή τροφίμων του ένατου εξαμήνου στους ωφελούμενους του για τον μήνα Οκτώβριο, εξυπηρετώντας συνολικά τις ανάγκες των ωφελούμενων νοικοκυριών με είδη βασικής διατροφής μακράς διάρκειας.

Τα προϊόντα που διατέθηκαν προήλθαν από ενέργειες δικτύωσης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης.

Η διανομή διεξήχθη στον χώρο επί της οδού Αγ.Ιωάννου 43 (πλησίον 9ου Νηπιαγωγείου) με προγραμματισμένα ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης τους, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Από το δήμο ανακοινώθηκε:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους εσάς που με την ενεργό συμμετοχή σας συμβάλατε και για τον μήνα Οκτώβριο στην ολοκλήρωση τηςδιανομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ευχαριστήριο Μήνυμα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης

 

Με αφορμή την ολοκλήρωση της 1ης διανομής (του 9ου εξαμήνου) του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλους εσάς που με τις δωρεές και την ενεργό συμμετοχή σας στις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης συμβάλετε στην προσπάθειά μας να συγκεντρώνουμε τα απαιτούμενα τρόφιμα για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων μας και για τον μήνα Οκτώβριο.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για τη στήριξη, και τη συνεργασία τους:

  • Στον Α.Ο ΚΥΜΑ Πετρούπολης (είδη πρώτης ανάγκης)
  • Στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πετρούπολης (είδη πρώτης ανάγκης)

που προσέφεραν στη δομή είδη πρώτης ανάγκης αντί για κατάθεση στεφάνου με αφορμή την ολοκλήρωση του Εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου  για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων της δομής.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας