Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Παρέμβαση του Δημάρχου Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμου στον Ο.Α.Σ.Α.

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2024

 Από το δήμο Πετρούπολης ανακοινώθηκε

 

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, πραγματοποίησε σήμερα (26/1) συνάντηση στα γραφεία του Ο.Α.Σ.Α., με τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακής και Εμπορικής Λειτουργίας, Δημήτρη Αποστολίδη. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού δικτύου της πόλη.

Ο Δήμαρχος ζήτησε την ενίσχυση των δρομολογίων των λεωφορείων, ώστε ν’ αποφευχθεί η διαπιστωμένη ταλαιπωρία των δημοτών που καθημερινά χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Επισήμανε στον κύριο Αποστολίδη, την ιδιαιτερότητα της Πετρούπολης όντας ''τερματικός'' Δήμος υπογραμμίζοντας πως η πλειοψηφία των κατοίκων του είναι εργαζόμενοι με πάγιες ανάγκες καθημερινής μετακίνησης.

Επιπλέον, ο κ. Σίμος, αιτήθηκε την δημιουργία απευθείας γραμμής που να συνδέει την Πετρούπολη με την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, με σκοπό να διευκολυνθεί η μετακίνηση των πολλών φοιτητών/φοιτητριών που κατοικούν στην πόλη.

Τέλος, ζήτησε να σχεδιαστεί μία νέα γραμμή που θα συνδέει απευθείας την πόλη με το μοναδικό νοσοκομείο της Δυτικής Αθήνας, το «Αττικόν».

Ο κύριος Αποστολίδης, αναγνώρισε τη σημαντικότητα και την επικαιρότητα των αιτημάτων των κατοίκων, που μετέφερε ο κύριος Σίμος, αναφέροντας όμως, πως η ανταπόκριση και ικανοποίηση των ζητημάτων που τέθηκαν καθίσταται δύσκολη με γνώμονα την έλλειψη οχημάτων καθώς και προσωπικού.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε, με δεδομένο την εκ νέου εξέταση των δυνατοτήτων του Ο.Α.Σ.Α. για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Πετρούπολη.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας