Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πετρούπολη: Συνάντηση Κοτσαμπά, Ραγκούση με εκπροσώπους του Σωματείου Επαγγελματιών Πωλητών Δ' Λαϊκής Αγοράς

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2024

 

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Τοπικής Οικονομικής Δραστηριότητας Θωμάς Κοτσαμπάς, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Τ.Ο.Δ. Μανώλης Ραγκούσης και η Προϊσταμένη της σχετικής διεύθυνσης Βασιλική Βασιλάκου, συναντήθηκαν σήμερα (1/3) με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Πωλητών Δ' Λαϊκής Αγοράς Αθηνών «Ο Άγιος Κωνσταντίνος», Χρήστο Μουλά και Μανώλη Αλατζά, αντίστοιχα. 

 

 

Η συνάντηση έγινε με αφορμή σειρά προβλημάτων που διαπιστώθηκαν στη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς, με κύριο την παραμονή της στην οδό Αγ. Λαύρας, πέραν του διμήνου. Βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ταχύτερη δυνατή επίλυση του ζητήματος που δημιουργήθηκε από παρεμβάσεις που έγιναν κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία.

Επιπλέον, εξετάστηκαν θέματα όπως η χωροθέτηση, η καθαριότητα, η σήμανση, η στάθμευση κ.ά. και συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών για τον καθορισμό των παραμέτρων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση λειτουργίας των λαϊκών αγορών με τη μικρότερη δυνατή όχληση κατοίκων και καταστηματαρχών.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας