Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στη Νάξο και στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2024

Η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στη Νάξο και στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων Την Παρασκευή (19/4), η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης, στην Νάξο, πλαισίωσε μελωδικά την επίσημη τελετή άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί αποδίδοντας τους Εθνικούς Ύμνους Ελλάδας, Γαλλίας, καθώς και τον Ολυμπιακό Ύμνο.


 Τη συνόδευσαν στο νησί η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, Ρούλα Κανέλλη, και η εντεταλμένη για τον Πολιτισμό Δημοτική Σύμβουλος, Βάσω Πουλογιαννοπούλου. Την Κυριακή (21/4), η Φιλαρμονική, συμμετείχε στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Χρ. Λαμπράκης», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

 Το πρόγραμμα της Φιλαρμονικής περιλάμβανε τα έργα: «Καραγκούνα» (Μ. Καστέλλη), «The Tempest Robert» (W. Smith) και «Fascinating Drums» (Ted Huggens). Τα 70 μέλη της Φιλαρμονικής καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, απόδειξη της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στη δράση του Δήμου μας υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Δημήτρη Καμαριανάκη.











Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας